Snooz

Ungefär en gång i veckan tittar Fredrik på Amerikansk fotboll mitt i natten, karln väljer alltså frivilligt att ha sömnbrist. En annan lider av den.
Han går då upp mitt i natten och så tittar han på tv och kanske hinner sova någon timme inann det är dags för jobbet. Eftersom jag är så extremt lättväckt, och framförallt svårsövd så får han den natten inte sova i sovrummet utan ligga på soffan hela natten. Natten mellan torsdag och fredag tittade han på fotboll och låg på soffan, inget mer med det, det fungerar för oss alla. Men så natten till idag, alltså natten efter, så glömde han att han hade det där larmet på mitt i natten. Så den började ringa 2.30
Jag var inte helt nöjd men en gång är ingen gång, jag var så jäkla trött så han stängde av (jag sa åt honom för själv sussade han som ett barn) och så sov vi vidare. Tills det drar igång igen! 
Han har inte alls stängt av utan han har snoozat! Nu blev jag irriterad. Men han stänger av. 
Så går det i gång igen och igen och nu blir  jag fan SKOGSTOKIG. Fredrik lever i någon egen bubbla och fattar ingenting och blir galen själv för "vad faan skriker du om". 
Han somnade om efter att ha LOVAT att den är avstängd nu ("annars JÄVLAR!") och visst, det blev tyst. Men jag var ju vaken. Sen började han snarka, och när jag sa åt honom att vända på sig så att det skulle sluta blir han asförbannad "varför väcker du mig hela tiden!!!!" 
Ursäkta men det är nog tvärtom! 
 
Jag fick lägga mig på soffan till sist och somnade kl 5 igen,och Sixten vaknade väl runt 6... 
Jag mäter gärna dumheter vi gör i hemmet, mot varann eller andra former i antal sovmorgnar den andra har upp på en nu, och jag kan säga att den här natten gav mig en hel del! 
Han bad så klart om ursäkt (på något vis, utan att säga förlåt) idag och han minns egentligen ingenting och säger att han inte kan hållas skyldig för saker han gör när han sover... 
 
Jag är så trött nu, efter noll sömn och en jobbdag och köra bil i mörker och ösregn så det värker i hela kroppen efter sömn. Men kan man verkligen lägga sig innan åtta en lördag? Ja vem skulle bry sig jag vet, men det är ju så skönt med lördagskvällar, vi är båda hemma och så vidare... Men...zzzz..Måste.sova.snart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0